landgoed-1500 Pablo crop

Management

Pablo Alanes

Sjamanistische healing manager / projectleider bouw tiny houses

Pablo Alanes (43) werd geboren in een geslacht van sjamanen in Bolivia en volgt het sjamanistische pad sinds 2005, omdat hij altijd de verantwoordelijkheid heeft gevoeld om anderen te helpen. Sinds hij en zijn vrouw Federica in 2018 naar Nederland verhuisden, werkt Pablo naast zijn werk als fotograaf en videomaker in hedendaagse dans en muziek als genezer. Pablo is een veelzijdig persoon als multi-instrumentalist muzikant, met een achtergrond in schilderkunst en architectuur. Ook het ondernemerschap is hem goed bekend; Als de oprichter van een van de meer inclusieve bars in La Paz, gaf hij de mogelijkheid aan allerlei soorten artiesten om op te treden.

Pablo Alanes

Ambitie

Pablo voelt zich klaar om zijn uiteenlopende kennis, visie en genezende capaciteiten in Landgoed Overvloed in te zetten voor het welzijn van de aarde en de mensen. De grootste kracht van Pablo is zijn heldere visie om zijn doelen te identificeren en te bereiken. Gezien zijn kennis over duurzaam bouwen zal Pablo in het eerste jaar zich bezighouden met het leiden van de bouw van de tiny houses.

A small minimalist modern house in Scandinavian style with large panoramic Windows and wood trim on the waterfront. 3D illustration.

Vragen in Overvloed?

Heb je nog vragen over Landgoed Overvloed?

Stuur een e-mail naar info@landgoedovervloed.nl